توصیه‌های تغذیه ای ایام نوروز/ یک مشت آجیل کافی است

 

خبرگزاری پانا+

با توجه به اینکه آجیل پای ثابت میهمانی های نوروزی است و بیشتر ما توصیه هایی درباره مفید بودن مصرف آجیل خوانده و شنیده ایم، ممکن است این تصور را در برخی افراد ایجاد کند که مصرف آجیل به هر میزان و در هر زمان می تواند مفید باشد درحالی که اینطور نیست.

 

در دید و بازدیدهای عید یکی از عادت های بد مهمان ها این است که وقتی ظرف آجیل و تنقلات را می بینند تا ظرف خالی را جلوی چشم شان نبینند به خوردن ادامه می دهند و دقت نمی کنند که مصرف آجیل نیز مانند دیگر خوراکی ها و مواد غذایی باید به قاعده و اندازه باشد. بهترین میزان برای مصرف آجیل یک مشت است و تفاوتی نمی کند که فرد بزرگسال یا خردسال باشد. هر فردی متناسب با مشت بسته خود می تواند آجیل مصرف کند و این قاعده برای کودکان نیز مشابه است. باید توجه داشته باشید که مصرف بی رویه و غیر اصولی آجیل ها و دانه های روغنی می تواند موجب تجمع بیش از حد چربی در بدن و اضافه وزن شود بنابراین اگر این عادت از زمان کودکی در روند زندگی بچه ها نهادینه شود، مشکلات زیادی را برای آنها به همراه دارد.

 

آجیل ترکیبی از مغزهای مختلفی است که به اشکال متفاوتی تهیه می‌شود. در کشور ما نیز کمابیش به صورتی مطلوب مصرف می‌شود ضمن این که نتایج مطالعات اخیر نشان می‌دهد که مصرف آجیل اثرات مثبتی بر سلامت بدن دارد به نحوی که چربی موجود در انواع آجیل باعث کاهش اختلالات قلبی – عروقی می‌شود. ولی باید توجه داشت که مصرف بی‌رویه آجیل قطعا می‌تواند موجب بروز مشکلاتی شود.

 

چون معمولا در تهیه انواع آجیل‌ها از مقادیر زیادی نمک استفاده می‌شود، بنابراین مصرف زیاد آجیل به ویژه در صورتی که میزان نمک آن بیش از حد متعارف باشد ممکن است عوارضی را به خصوص در بیماران قلبی – عروقی یا افراد دارای فشار خون باعث شود.

 

از طرفی برخی از ترکیبات موجود در آجیل مانند بادام‌زمینی در بعضی افراد آلرژن می‌باشد و با مصرف این دسته مواد دچار عکس‌العمل‌های آلرژیک می‌شوند لذا توصیه می‌شود افراد حتی المقدور از مصرف مواد آلرژی‌زا بپرهیزند.

 
 



 

ریاضی را با زمان پیش ببرید .
ورود نمایندگی ها دریافت کارنامه درخواست نمایندگی تالار افتخارت آلبوم تصاویر نظرسنجی سرگرمی ها خبرنامه